Daily Timetable
Breakfast 8:00
Registration / Assembly 8:30 – 8:50 20 mins
Lesson 1 8:50 – 9:50 1 hour
Lesson 2 9:50 – 10:50 1 hour
Break 10:50 – 11:10 20 mins
Lesson 3 11:10 – 12:10 1 hour
Lesson 4 12:10 – 13:10 1 hour
Lunch 13:10 – 13:50 40 mins
Lesson 5 (and registration) 13:50 – 14:50 1 hour
14:50 School Finishes
Extended school / Enrichment activities for all pupils 15:00 – 16:00 Mon-Fri